Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 26 януари, около 17:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от гараж, находящ се по ул. „Екзарх Йосиф” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя велосипеди. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26 януари, служители на ОД МВР Добрич, извършват проверка на два търговски обекта, находящи се по ул. „Гоце Делчев” в град Добрич. В хода на проверката в магазините са открити дрехи носещи запазени търговски марки „Адидас”, Найк” и „Пума”. Управителите на търговските обекти не притежават разрешение за съхранение и разпространение от правопритежателите. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани управителите на двата магазина. По двата случая са образувани досъдебни производства по описа на ОД МВР Добрич.

На 26 януари, около 22:50 часа по ул. „Батовска” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 1,1 грам. При извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Н.С. (31 г.) от с. Оброчище, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 26 януари, около 14:45 часа в с. Гурково, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения Д.Д. (26 г.) от с. Гурково. Водача на автомобила, представя на контролните органи СУМПС издадено от Р. Португалия. При последвалата експертна проверка е установено, че документа е неистински. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 2 пожара с материални загуби.

27.1.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ

ОД на МВР Добрич издирва 48 – годишна жена от град Добрич
По молба на близките, полицията издирва Иванка Жекова Гочева от град Добрич.
Гочева е на видима възраст 45-50 години, ръст 160 см., слабо телосложение, очи кафяви, тъмно кафява коса дълга до раменете.
Жената е поставена под частично запрещение, не е агресивна.Многократно напускала дома си.
Хората, които имат информация за издирваната жена, могат да помогнат за издирването и, като позвънят на тел. 112, в ОД на МВР Добрич, тел. 058 /658 312 или в най -близкото полицейско управление.