Dobrich News Добрич новини

Стойността и качеството с нов адрес в София

С това мото, Olives City Hotel започва своето развитие през април 2015 г. На пазар, наситен със световни хотелски брандове, една нова марка в столицата, OLIVES, е на прага на своята борба за доказване и позициониране. Малко повече от година след този старт, Olives City Hotel вече получава признание и от най – голямата институция в България - Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА).

Още от самото си създаване, Olives City Hotel започва своята битка за налагане на пазара на едно име, което не е част от голяма българска или международна верига и не работи по предварително определени франчайз стандарти. Въпреки това, професионализмът на екипа и успешното менажиране на целия персонал, превръщат Olives City Hotel в предпочитано място както за корпоративни настанявания и мероприятия, така също и за лични събития. Високите оценки, които хотелът получава от своите гости в международните резервационни онлайн платформи са едни от показателите, които доказват, че името се гради от отношението към клиента.
Силната конкуренция на хотелиерския пазар и непрекъснатото нарастващо търсене от страна на клиентите, кара мениджмънта на хотела да предлага все по – добър продукт, на разумни цени. Философията за поддържане на непрекъснато високо качество и отлично обслужване се отразява във всички департаменти на хотела.
Просторните и луксозни хотелски студиа и широки двойни стаи са предпочин избор от гостите на хотела, независимо дали пътуват по бизнес или за удоволствие и отдих.
Конферентния блок, с модерно оборудване и множество възможности за провеждане на различни корпоративни мероприятия в неговите зали, дават на клиентите сигурност и гаранция за успех.
Неизменна част от Olives City Hotel е и средиземноморският ресторант Olive’Sea Restaurant. Високо оценената от гостите на хотела светла и изискана атмосфера и изключителните ястия от висшата кулинария, го превръщат в идеално място както за бизнес мероприятия, така и за лични тържества.
Луксозният СПА център, оборудван с басейн, фитнес, парна баня, сауна и джакузи, предлага на гостите прекрасни условия за релакс след напрегнатия ден.
С изграденото си име и доказано отлично обслужване, Olives City Hotel привлича все повече корпоративни клиенти, които разбират мотото „Стойността и качеството с нов адрес в София“. Те избират именно Olives City Hotel за своите настанявания и/или мероприятия, защото знаят, че мотото не е само думи, а е изпълнено с истинско съдържание.
Престижната наградата на Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация е още една оценка за труда и професионализма на целия екип на Olives City Hotel, който за малко повече от година успя да издигне бранда OLIVES до разпознаваема и престижна марка – един от лидерите сред висококатегорийните хотели в София!