Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 29 септември, при СПО в с. Славеево, на ул.”Първа”, след провеждане на ОИМ и ПСД от служители на Второ РУ Добрич срещу разпространението на наркотични вещества, при обиск на криминално проявения Н.Л., на 35 г. от гр. Добрич е намерен метамфетамин с тегло 0,6 гр. и топче със суха тревна маса с тегло 0,1 гр.,реагиращи на канабис. По случая е образувано бързо производство, а лицето е задържано за 24 часа.

На 29 септември, при провеждане на ОИМ и ПСД от служители на Първо РУ Добрич срещу разпространението на наркотични вещества, при проверка на л.а. „Фолксваген” в ж.к.”Дружба”, и намиращите се в него лица: Й.С., на 23 г., Е.И., на 23 г. и Б.А., на 23 г., от гр. Добрич, в последния е открито пликче със суха тревна маса с тегло 0,3 гр., реагиращо на канабис. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ Добрич, а лицето е задържано за 24 часа.

На 29 септември, в 06:00 часа, на ул.”Страцин”, пред търговски център служители на Първо РУ Добрич са задържали в момент на кражба от л.а. „Деу”, с ТХ регистрация криминално проявения А.Д., на 20 г. от гр. Добрич.
По случая е образувано бързо производство.

На 28 септември, в с. Божаново, служители на РУ Шабла установяват Б.И., на 26 г., М.А., на 27 г., А.С., на 23 г. и М.А., на 28 г., всички от с. Крушари, извършили кражба на земеделска продукция - орехи от крайпътен пояс със орехови дървета, собственост на ДЛС Балчик. Съставени актове.

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич е регистрирани пет пожара без загуби.

30.09.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ