Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 26 май, в 11:50 ч., чрез ЕЕН 112 в РУ Балчик е получено съобщение от И.М., на 32 г. от гр.София, че за времето от 10:45 часа до 11:50 часа на с.д., неизвестно лице чрез взлом на ключалка на предна лява врата и на стъкло на предна дясна врата е проникнало в лек автомобил „Тойота”, със СА - регистрация, собственост на съпругата му И.Б., на 31 г. от гр. София, паркиран на неохраняем паркинг в района на СКК ”Тузла” и е извършил кражба на дамска чанта, дамско портмоне, с намиращите се в тях дебитни карти, вещи и лични документи, на името на двамата. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26 май, в 22:55 часа в РУ Балчик е получено съобщение от кмета на село Змеево, за това, че за времето от 20:00 ч. до 22:30 ч. на същата дата, чрез отключване на входна ПВЦ врата на частен дом, собственост на П.Т., на 43 г. от с.с., неизвестен извършител е извършил кражба на един LCD телевизор, 43 инча. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26 май, след проведени ОИМ от служители на РУ Ген. Тошево във връзка с извършена кражба на мобилен телефонен апарат е установен извършителя на деянието – непълнолетната К.С., на 17 г. от гр. Ген. Тошево, като обекта на посегателство е намерен. Работата по случая продължава.

През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич няма регистрирани пожари.

27.05.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ