Dobrich News Добрич новини

Излезе "Метаморфоза"

С грандиозно и изтънчено представяне премина едно от културните събития тази вечер в град Добрич, на романа "Метаморфоза" от доктор Хасан Ефраимов.


Уникална програма с класически музикални произведения на грациозни млади таланти, съчетани с литературно представяне на откъси, четени с плътен глас от професионален актьор в местния куклен театър, допълни и вдъхнови препълнената зала с гости, приятели и почитатели на автора и на литературата.
Представянето на творбата бе изпълнено с много чуства и приятни емоции в красивата огледална зала "Нели Божкова" в град Добрич. Представянето на книгата "Метаморфоза" от редактора Роза Василева и художник на корицата Филиз Тинджарова ни впечатлиха с професионализма си. Поздравления, пожелания за успехи на творбата и дълъг творчески път на автора, поздравителни адреси от общинската и областната управи, видни личности, медици и колеги, приятели, почитатели и близки. В дрес код: "Smart casual".
Събитието бе отразено подобаващо от местни, национални и международни медии. В заключение авторът предостави на драгите си читатели време, да зададат въпросите си след като прочетат романа и по добруджански подкани всички към трапезата.

Зрелостта на автора се усети и в подготовката на събитието. Усещането бе както баща се грижи за новороденото си чедо, така и докторът се бе постарал с изискано и апетитно коктейл-парти "A la fourchette" след официалното представяне на книжното издание на "Метаморфоза'.
- Не харесвам френски вина, затова ви предлагам мое собствено производство - сподели на коктейла авторът.
И в действителност виното бе на високо ниво, отлично съчетаващо се с френски сирена, луканкови хапки, традиционо "gurken schmierkäse", пресни и сушени плодове , грижливо подготвени и поддържани от усмихнати млади специалисти от училището по туризъм.

С нетърпение очакваме втора книга!

Романът вече е и на книжния пазар в Добрич, на цена от 15 лева. Автентичността на подписано от самия автор първо издание придава по-голяма ценност не само за колекционери.
Книгата е 334 стр., мека, гланцирана корица, формат 22,5 на 16,5., шрифт Times New Roman 12,5 и е на цена от 15 лв.
Добрич – книжното пазарче срещу кино "Родина".
Засега не се предвиждат продажби в други градове.
На харесалите страницата – безплатна доставка в цяла България до офис на Булпост или Еконт.
Поръчки на лични съобщения.


Снимки: В.Върбанова
Автор: С.Стоянов