Dobrich News Добрич новини

Пплакати със спортните таланти пусна български букмейкър

„Еврифтбол“ пусна плакати на спортни таланти.


"Еврофутбол" пусна плакати със Спортните таланти като част от едноименната програма на българския букмейкър. На връх празника на светите братя Св. Св. Кирил и Методий лицата на тези 24 спортисти ще огряват пунктовете на компанията в различните градове.
Повечето фотографии са дело на Тони Тончев. Мирослав Кирчев и Милица Мирчева заснеха специална фотосесия съответно в Русе и Кения, където бяха на подготвителни лагери.

Олимпийската година е особено важна за състезателите ни с квоти за Рио де Жанейро – Денислав Коджабашев (тенис на маса за хора с увреждания), Ивайло Иванов (джудо), Милица Мирчева (маратон), Мирослав Кирчев (каяк) и Михаил Христов (лека атлетика за хора с увреждания). Но не само – всеки един от останалите 20 спортисти заслужава уважение за ежедневните усилия в тренировките и факта, че прославя името на България по европейските и световни терени. Ето защо „Еврофутбол“ реализира специалните плакати с лицата на Спортните таланти - с нюансите от цветовете на Олимпиадата в Бразилия и като още един жест на внимание към тях.
„Еврофутбол“ пожелава на Спортните си таланти най-вече здраве и много титли и медали в тяхната професионална кариера!
Програма „Спортни таланти“ се реализира със съдействието на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ от самото й създаване.
Кадрите на едни от най-перспективните ни спортисти и информация за техните постижения можете да намерите при партньорите ни.
Медийни партньори са: сайтовете sportal.bg, dir.bg, gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, actualno.com, sportlive.bg, winner.bg, вестниците „Еврофутбол“ и „Марица“, агенция КРОСС, телевизиите ТВ7, News7 и Канал 3, както и радиата Дарик и БНР.
Програма „Спортни таланти“ е част от мащабния социален проект на „Еврофутбол“ – „Печелиш и помагаш“, който стартира през 2007 г. До момента чрез него са реализирани 20 кампании, насочени към различни проблемни сфери от нашия живот.