Dobrich News Добрич новини

ЦДГ 7 „Пролет“ празнува 55-а годишнина

Най-старата детска градина в град Добрич празнува своята 55-а годишнина.


Честването ще бъде отбелязано с поредица от празнични мероприятия в седмицата от 09 до 13 май 2016 г.
На 09 май, понеделник, от 10.00 ч. децата от група „Пчелица“ ви канят на поздравителен концерт от бивши възпитаници на детската градина. Участие ще вземат: народната певица Полина, от ОУ „Дора Габе“; деца от народния ансамбъл, с ръководител Юри Митев; Зорница и Красимира, с изпълнение на детски песни; вокалната група от първокласници при ОУ „Дора Габе“; носителката на много международни награди и притежател на „Гран-при“ - Стефани Маринова, а също така и ученици от клуба за бойни изкуства.
На 10 май, вторник, от 11.00 ч. децата от групите „Калинка“ и „Слънчице“ ви канят на „Карнавална чудесия“. Участие ще вземат децата от всички групи на детската градина. Те са подготвили свои карнавални костюми и артистични етюди, които ще бъдат представени пред компетентно жури.
На 11 май, сряда, от 9.00 ч. децата от група „Слънчице“ ви канят на „Ден на доброто“. Децата ще присъстват на кратка презентация за моралните ценности на нашето време; ще нахранят катеричките в двора на детската градина; ще посадят цветенца; ще се погрижат за животинче в зоопарка; ще поднесат цветя на паметника на „Св. св. Кирил и Методий“; ще поздравят деца от ДМСГД.
На 12 май, четвъртък, от 10.30 ч. децата от група „Веселото зайче“ ви канят на пикник в гората. В местността „Дъбовете“, заедно с пазителите-огнеборци, децата ще се забавляват с различни игри около обединяващия огън.
На 13 май, петък, от 10.00 ч. децата от група „Мечо Пух“ ви канят на Детска олелия с шоуто „Сапунени вълшебства“. С много настроение и емоции след забавлението децата ще посрещнат голямата торта, по случай рожденния ден на детската градина.
Заповядайте в ЦДГ 7 "Пролет"!