Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 7 април, около 08:20 часа по околовръстен път на град Добрич в района на КПП Генерал Тошево при опит за извършване на рутинна проверка на лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, същия не спира на подаден ясен сигнал от служителите и продължава движението си. В последствие автомобила е установен по ул. „Ген. Г. Попов” в град Добрич, заедно с неправоспособния водач Д.М. (44 г.) от с. Росеново, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 7 април, около 17:20 часа по ул. „Н. Петков” в град Добрич автопатрул спират за проверка лек автомобил „Форд” с добричка регистрация, управляван от С.М. (18 г.) от град Добрич - неправоспособен. В хода на проверката в пътника е отрито и иззето полиетиленово пликче със суха тревна маса, реагиращо на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Я.И. (25 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 7 април, около 21:45 часа по ул. „Ген. Г. Попов” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката са открити и иззети по надлежния ред бяло прахообразно вещество, реагиращо на полевият тест на наркотичното вещество амфетамин и суха зелена тревна маса реагираща на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани водача на автомобила М.М. (27 г.) и пътника С.М. (28 г.), и двамата от град Добрич. По случаите се работи в условията на бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 3 пожара без материални загуби.

08.04.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ