Dobrich News Добрич новини

Благотворителната инициатива „Бъдители“

Бъдители“ ще вдъхновяват ученици от ЧПГТП „Райко Цончев“, Добрич.

Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример, ще гостува на гимназия „Райко Цончев“, Добрич в петък, 15 април, 2016 г.
Пред учениците своите лични истории ще разкажат Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и управител на „Ойро Ивент“, и Явор Панталеев - прокурист на ОЙРОШПЕД, първото частно дружество в България за спедиция и логистика, създадено през 1990 г..
Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.
Бъдители е екип от силни мотиватори и хора с големи сърца. След техни участия, ученици и студенти са вдъхновени и имат реални български примери, които цитират и дълго говорят за лекциите им.
Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес, мотивирайки и ориентирайки младите хора за професионалния живот.
Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.


Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg
Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!