Breaking News

Кулинарни умения от 14 държави демонстрират студентите на ВУМ

Чуждестранни студенти от 14 държави ще демонстрират национални ястия
Участници от България, Италия, Сърбия, Португалия, Армения, Испания Украйна, Йордания и други ще покажат кулинарни умения.

Висше училище по мениджмънт (ВУМ) организира международен кулинарен ден за своите чуждестранни студенти. Събитието е с наименование „Подправи денят“ (Spice UP the Day) и се организира от 18 часа в ресторант Албена на ВУМ в гр. Добрич, днес (петък).

Ентусиазираните студенти от 14 страни - Италия, Сърбия, Португалия, Армения, Испания Украйна, Йордания и др., ще демонстрират националната си кухня и с традиционни за страните си ястия, а жури – техни колеги и преподаватели ще ги оценяват. Имената на ястията ще бъдат известни на самото събитие, а закупилите билети посетители нямат търпение да ги опитат. „Подправи денят“ се организира от „Международен отдел“ на ВУМ, които са вклюичили участници – студенти на мобилност във висшето училище, дошли с помощта на програма Еразъм+. Събитието се организира съвместно с „Асоциация кулинарни изкуства и гостоприемство“ е и част от инициативите по повод 20 години прием на студенти във Висше училище по мениджмънт (преобразуваното Висше училище „Международен колеж“).