Dobrich News Добрич новини

ПРОЛЕТНО ЗУМБА ПАРТИ "АЛЕГРИЯ" 2016 - благотворително

По случай Първа пролет Младежки център "Захари Стоянов", Арт център Палитра и клуб Алегрия имат удоволствието да Ви поканят на ЗУМБА ПАРТИ, което ще се състои на 18.03. (петък) от 18.30ч в Арт център Палитра
Специални гости на мероприятието ще са малките чаровници от ЦДГ 8 "Бодра смяна", ЦДГ 9 "Пчеличка", ЦДГ 11 "Дъга", ЦДГ 23 "Звездица" и ЦДГ 26 "Звънче". Много танци, забавление и добро настроение. Нека заедно посрещнем един от най-хубавите годишни сезони когато всичко се пробужда от зимен сън.




Вход за големи 2лв., за деца 1 лв.
По време на мероприятието ще има поставена кутия, в която ще се събират средства за Александър.
Александър Галинов Гешев / 11 г./е единствено дете в семейството си и естествено е смисълът на живота за своите родители.Той радва своите родители с успехите си в училище.Любознателен и увлечен от книгите Алекс обича математиката и като всяко малко момче мечтае за пътешествия.
През февруари 2015 г. Алекс се разболява от ангина, болестта е овладяна, но един месец след това той отново е болен от ангина.Така след осем поредни ангини в изследванията на Александър се забелязват много ниски левкоците.
През септември 2015 година постъпва в Клиниката по хематология и онкология на МБАЛ“Света Марина“ Варна, където му е поставена диагноза остра миелоидна левкемия.
Алекс е минал няколко курса химиотерапия.След проведеният курс на лечение в болница „Света Марина“ Варна, лекарите насочват Алекс към клиника в Германия за последващо лечение и операция.

Актуализирана


По време на мероприятието в кутията бяха събрани 235 лева за Александър.