Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 24 февруари, в 10:00 часа, чрез ЕЕН 112 в Първо РУ Добрич е получено съобщение от Й.В. и К.К., служители във фирма „Енерго про мрежи” АД за констатирано неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа в табло, поставено на уличен стълб в гр.Добрич. При посещение на местопроизшествието е установено, че чрез свързване на захранващи кабели неизвестно лице е осъществило неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано бързо производство.

На 24 февруари, около 22.50 часа, служители на Първо РУ Добрич, при проверка на лице със съмнително поведение Л.Л., на 26 г. от с.Дончево, е открит полиетиленов плик със суха тревна маса, с тегло 4,9 грама, реагираща на канабис. По случая е образувано бързо досъдебно производство, а лицето е задържано с полицейска мярка за срок от 24 часа.

На 24.02.2016г. във Второ РУ Добрич е получен сигнал за изоставен товарен автомобил „Форд”, без регистрационни табели в района на с.Победа. Установено е, че същият е противозаконно отнет на 14.02.2016г. от гр.Варна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 24 февруари, в 15.00 часа, служители на РУ Каварна, при проверка на лице със съмнително поведение И.Я., на 22 г. от с.Вранино, са открити 7 топчета от алуминиево фолио, в които има зелено-кафява тревна маса, с общо тегло 1,99 грама, реагираща на канабис. По случая е образувано незабавно производство, а лицето е задържано с полицейска мярка за срок от 24 часа.

На 24 февруари, в 10:00 ч., при проверка от служители на РУ Генерал Тошево на л.а. „Фолксваген”, с ТХ регистрация, управляван от румънския гражданин Р.Е., на 48 г. от гр.Мурфатлар, е установено, че на автомобила е поставена предна регистрационна табела, с друг шрифт, неиздадена от съответните органи. По случая е образувано бързо досъдебно производство.

През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич няма регистрирани пожари.

25.02.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ