.

"Болница за плюшени мечета"

За шеста година Асоциацията на студентите-медици в България и организации на пациенти с редки болести организират събитието за деца "Болница за плюшени мечета".
Под формата на игра децата ще научат повече за хигиената, здравословното хранене и за това, какво се случва в една болница. Ще могат да общуват с младите лекари по приятелски и спокоен начин, който ще им помогне да преодолеят страховете си от манипулации и бели престилки. "Пациенти" ще бъдат плюшените играчки на децата, а "мечешки доктори" ще са студентите по медицина от варненския Медицински университет. "Болница за плюшени мечета" е международен проект, харесван от децата в цял свят. Докато разказват за "болестите" на своите плюшени играчки, децата получават нови знания и умения и най-вече сигурност, че могат да се справят в болнична ситуация. В чакалнята ги очакват интересни и занимателни игри, а рецептите в болничната аптека са, разбира се, за бонбони! "Прегледите" ще се извършват на 28 февруари/неделя/ от 10 до 14 ч. на последния етаж в Гранд Мол Варна. Организаторите напомнят да не забравяте да донесете своите "болни" играчки!

Reactions: 
Добрич, България Varna, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Събитие 6066265603593723531

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item