/*------

Горещи Новини / Breaking News

Кражбите днес НЕ са за хора със слаби нерви

На 26 януари 2015 г., е посетено възникнало ПТП между два автомобила на пътя Добрич – Силистра,
на около 1 км. след комплекс „Ловчанско ханче” , като водача на лек автомобил „Фолксваген” - К.Ч., на 18 г., поради управление с несъобразена с пътните условия скорост, предприема изпреварване, като автомобила се завърта и се удря челно по посоката си на движение към гр. Силистра в л.а.”Шкода”, като при ПТП настъпват значителни материални щети. Двамата водачи са изпробвани с техническо средство за наличие на алкохол, като индикация отчита отрицателни проби. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ Добрич.

На 26 януари, след проведени ОИМ от служители на Второ РУ Добрич, са установени извършителите на кражба от частен дом в с. Смолница, извършена през декември 2015г. – малолетните В.Д.(11 г.) и Г.Ю.(11 г.) от същото село. Част от вещите са установени и върнати на собствениците.
На 26 януари, след проведени ОИМ от служители на РУ Балчик, е установен извършителя на кражба от частен дом в с. Соколово, извършена в края на декември 2015г. – Д.Ю.(22 г.) от същото село. Част от вещите са иззети по воденото досъдебно производство.

На 26 януари, в 03:15 часа в РУ Каварна е получено съобщение от С.С. (70 г.), за това, че около 03:10 ч. на същата дата неизвестен извършител е счупил 2 бр. прозореца с размери 1,4 м. х 1 м., двоен стъклопакет, монтиран на ПВЦ дограма на частен дом в гр.Каварна. По случая е образувано досъдебно производство.
Продължава на следващата страница:
[next]
На 26 януари, в 11:00 ч., в РУ Генерал Тошево е получено съобщение от С.Х., на 78 г. от гр. Генерал Тошево, за това, че на 24.01.2016г., около 14:00 часа на домашния й телефон, се обадил мъж, който се представил за племенника й, като същият я въвел в заблуждение,
че са му нужни 8500 лева на заем. Около 15:00 часа, същата предава в дома си 8500 лева на непознат мъж. По случая е образувано досъдебно производство. При проведени ОИМ от служители на РУ Генерал Тошево и РУ Балчик е установен извършителя на горепосочената измама – В.Р., на 48 г. от гр.Силистра, живущ в гр.Балчик, който в съучастие с неустановено до момента лице от с.гр. е извършил още две измами на територията на гр. Генерал Тошево. Работата по изясняване и документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

На 26 януари, след проведени съвместни ОИМ от служители на РУ Тервел, ДЛС-Тервел и ТП на ДГС Добрич са установен извършители на незаконна сеч в района на „Гробищен парк” гр.Тервел - М.Й., на 45 г. и С.А., на 25г. от същия град. Иззети са една каруца и една шейна, пълни с дърва. По случая е образувано бързо досъдебно производство, а лицата са задържани с полицейска мярка за срок от 24 ч.

През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич има регистриран един пожар без загуби.

27.01.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Няма коментари

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]