.

Предупредете възрастните си родители и близки-за измамниците

Пиша тези няколко реда като човек, който вече изпадна в ситуация, която разбрах, че е споходила и други хора в града. Наглите измамници, които тормозят родителите ни и близките ни по телефона вече са толкова нагли, че дори посещават директно възрастните хора и им хлопат по прозорците на домовете. Това вчера се е случило на свекърва ми посред бял ден.
Предупредете възрастните си родители и близки. Знаете какво да им кажете - да не отварят, да не разговарят с тях и в най-добрия случай да ви се обадят. За това, което те са направили за нас, които сега сме в зряла работоспособна възраст, ние трябва да ги пазим, защото толкова години вече стана ясно, че няма кой.
Virginia Georgieva
Reactions: 
Добрич, България Добрич, България

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Добрич 273701767667848904

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item