Dobrich News Добрич новини

1,74 промила алкохол

На 26 ноември, около 18:51 часа е получено съобщение за извършена кражба от избено помещение находящо се по ул. „Кирил и Методий” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на 57 литра домашна ракия. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 26 ноември, около 23:00 часа в ж.к. „Балик” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,74 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.Д. (35 г.) от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 26 ноември, около 10:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Българево, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал складово помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на моторен верижен трион, бензинов тример, ъглошлайф и метална туба с около 20 литра гориво. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ няма регистрирани пожари.

27.11.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ