Dobrich News Добрич новини

1,30 промила алкохол в Генерал Тошево

На 10 октомври, около 10:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от две складови помещения находящи се по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на тухлена стена неизвестен извършител е проникнал в помещенията. По данни на тъжителя е извършена кражба на алуминиеви елементи, два броя електромотори и 11 броя акумулаторни батерии. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 10 октомври, около 12:20 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Камен бряг, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 8 октомври до 10 октомври е извършена кражба на четири броя медни проводници от две междустълбия с обща дължина 180 метра. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Шабла.

На 10 октомври, около 02:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на територията на с. Пчеларово, обл. Добрич. Установено е, че А.Д. (39 г.) от град Генерал Тошево, водач на лек автомобил „Форд” с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС и се блъска в паркиран лек автомобил „Форд” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,30 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 октомври, около 12:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Кочмар, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал по неустановен начин в гаражно помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на инверторен електрожен, 3 броя ъглошлайфове, компресор за въздух и неустановено количество дизелово гориво. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

На 11 октомври, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Пчелино, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на златни накити с общо тегло около 36 грама. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ няма регистрирани пожари.

12.10.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ