Dobrich News Добрич новини

Семеен скандал се разрази в Добрич

На 11 август, около 00:03 часа е получено съобщение за възникнал семеен скандал в жилищен блок по ул. „Калиакра” в град Добрич. На място е установено, че след възникнал спор Р.С. (45 г.) нанася прободни рани в областта на корема и ръцете на баща си М.А. (68 г.). Възрастния мъж е транспортиран от екипи на ЦСМП Добрич и след обработване на раните е освободен за домашно лечение. С полицейска мярка за срок от 24 часа Р.С. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 11 август, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена кражба в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. Установено е, че за времето от 19:30 часа на 10 август до 07:30 часа на 11 август неизвестен извършител е проникнал в гаражна клета. По данни на тъжителя е извършена кражба на 8 броя автомобилни джанти, шлайф машина, акумулаторна батерия и скоростна кутия за лек автомобил. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 11 август, около 18:48 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „Русия” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация не пропуска пресичащата на пешеходна пътека Я.К. (15 г.) от град Добрич. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадала пешеходката, която е настанена в МБАЛ Добрич за наблюдение с повърхностни охлузни рани, без опасност за живота. Водача на МПС М.Ж. (27 г.) от град Добрич е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е съставен АУАН по ЗДвП.

На територията на ОД на МВР са регистрирани 1 пожар без нанесени материални щети и 1 пожар с материални загуби.

12.08.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ