Dobrich News Добрич новини

Контрабанда,катастрофа и кражба в Кранево

На 16 юни, около 08:00 часа на КПП Варна, служители на ОД МВР Добрич спират за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката в МПС са открити и иззети 50 600 къса цигари без акцизен бандерол от различни марки. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУ МВР Добрич са задържани П.Д. (30 г.) от град Добрич и турския гражданин М.О. (43 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 юни, около 08:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на кръстовището на ул. „България” с път 901 в град Каварна. Установено е, че водач на колесен трактор „FENDT” с прикачен инвентар не спира на знак стоп, отнема предимството на движещия се в посока град Шабла мотопед с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал водача на двуколесното МПС К.А. (37 г.) от град Каварна. Същия е транспортиран до МБАЛ Добрич с фрактури на дясно бедро, дясна ръка и разкъсано контузна рана в областта на корема, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 16 юни, около 17:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се в с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че за времето месец Септември 2014 г. до 16: юни т.г., неизвестен извършител е извършил кражба на два броя телевизори, аудио система и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На територията на ОД на МВР няма регистрирани пожари.

17.06.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ