Dobrich News Добрич новини

Спорна работа на автопатрулите на град Добрич

На 17 юни, около 23:40 часа по ул. „Бяла Река” в град Добрич, автопатрул извършва рутинна проверка на Ц.Г. (19 г.), С.Д. (19 г.), 43 – годишната Х.Д. и 19 – годишната Е.Ц. и четиримата от град Добрич. В хода на проверката са установени и иззети по надлежния ред два полиетиленови плика със суха трева маса. При извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество канабис с приблизително тегло 90 грама. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 17 юни, около 14:20 часа по път с. Пчеларово посока с. Дъбовик, обл Добрич автопатрул спират за проверка лек автомобил „Форд” с добричка регистрация, управляван от неправоспособния Х.А. (17 г.) от с. Пленимир, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На територията на ОД на МВР са регистрирани един пожар с материални загуби и един пожар без нанесени материални щети.

На 18 юни, около 00:40 часа е получено съобщение за пожар в лек автомобил по ул. „Лозята” в град Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 02:03 часа. Вследствие на пожара напълно е изгорял лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. Причината за възникването на инцидента е късо съединение в арматурното табло на МПС.

18.06.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ