Dobrich News Добрич новини

Кражби

На 5 ноември, след проведени оперативно издирвателни мероприятия във връзка с извършена кражба на ръчни инструменти и дизелово гориво от товарен е автомобил и земекопна техника на територията на град Тервел. Т.П. (58 г.) от град Аксаково, прави пълни самопризнания за извършеното деянието. Работата по случая продължава по описа на РУП Тервел.

На 5 ноември, около 15:30 часа по главен път I-9 на изхода на град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от Л.Н. (25 г.) от град Каварна. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водача управлява МПС в едногодишен срок от наказанието му по административен ред. По случая се работи в условията на незабавно полицейско производство.
На 5 ноември, около 17:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от склад находящ се по ул. „Поп Богомил” в град Добрич. Установено е, че за времето от 3 до 5 ноември, чрез взлом на стена, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба метални елементи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

Контролните органи са съставили 18 акта и 25 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич е регистриран един пожар без материални загуби.

06.11.2014 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ