Dobrich News Добрич новини

ПТП на околовръстен път – източна дъга

На 10 ноември, около 23:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на околовръстен път – източна дъга. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС, и се удря в стълб за високо-волтово напрежение. Водача на автомобила е отведен от медицински екип в МБАЛ Добрич, с множество контузно-разкъсни рани на главата и фрактури на лява подбедрица. Настанен в интензивно отделение за наблюдение без опасност за живота. Взета е кръвна проба за изследване за алкохол. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
Контролните органи са съставили 8 акта и 22 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.
На 10 ноември, около 16:13 часа е получено съобщение за възникнал пожар на покривна конструкция на къща по ул. „Морава” в град Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 17:30 часа. Вследствие на пожара е унищожена 3 м2 покривна конструкция, спасена е сградата. По първоначална информация, причината за възникването на инцидента е неправилно монтирано коминно тяло.

11.11.2014 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ