.

Областният управител д-р Новоселска даде първи брифинг за добричките медии

Новият Областен управител д-р Маргарита Новоселска пое щафетата от Недко Марчев
Церемонията по символичното предаване на властта започна в 10.30 часа в кабинета на Областния управител. В присъствието на журналисти, досегашният Областен управител Недко Марчев, приветства д-р Маргарита Новоселска, пожела й успешен мандат, приемственост в позитивните дела и ползотворна работа в интерес на хората от област Добрич. Той връчи на новоназначения представител на държавната власт символичен ключ за Областна администрация с пожелание да се работи за успеха на инициативи, които имат ключово значение с дългосрочен ефект за благоприятното развитие на нашата област.

След предаването на „щафетата" в управлението, Областният управител д-р Новоселска даде първи брифинг за добричките медии. "Поемам поста с умерен оптимизъм. Смятам, че е много важно да има приемственост в дейността и ще продължа всички добри практики в Областна администрация", заяви д-р Маргарита Новоселска. Тя посочи, че ще работи с всички кметове на общини за устойчиво развитие на региона.
Новоназначеният Областен управител коментира, че приоритет през мандата ще бъде подобряване на инфраструктурата в областта, насърчаване на бизнеса за развитие на високоефективно земеделие и на туризма. Допълни още, че в тази посока ще инициира срещи с браншови организации и структури на гражданското общество. Друга цел в дейността ще бъде в посока повишаване на заетостта.
Reactions: 
Добрич, България Добрич, България

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Добрич 670988371028649187

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item