Dobrich News Добрич новини

Грабежи и ПТП

На 9 октомври, около 16:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Александрия, общ. Крушари. Установено е, че за времето от 5 октомври до 9 октомври, чрез взлом неизвестен извършител е проникнал в гаражно помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически инструменти, моторен трион, черна техника и други вещи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.
На 9 октомври, е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Кардам, общ. Генерал Тошево. Установено е, че чрез прескачане на ограда, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 150 литра дизелово гориво от селскостопански машини паркирани в имота. Работата по случая продължава по описа на РУП Генерал Тошево.

На 9 октомври е получено съобщение за възникнало ПТП на автобусна спирка в с. Петлешково, общ. Генерал Тошево. Установено е, че водач на селскостопанска машината „К 700”, напуска пътното платно по посока на движението си и се блъска в автобусната спирка. Водача на МПС е настанен в отделение по неврохирургия при МБАЛ Добрич за наблюдение, без опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Генерал Тошево.

Контролните органи са съставили 17 акта и 17 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич няма регистрирани пожари.


10.10.2014 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ