Кражбите днес

На 12 септември, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Топола, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през прозорец в стая на първи етаж. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 350 лева и 800 евро. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 12 септември, около 14:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от 1астен имот на територията на с. Топола, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през прозорец в стая на първи етаж. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 1000 лева, 100 евро и 15 паунда. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 12 септември, около 08:20 часа в с. Пчеларово, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от Х.А. (20 г.) от с. Пчеларово. В хода на проверката водача на автомобила представя неистинско свидетелство за управление на МПС. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 12 септември, около 13:00 часа в с. Кранево, обл. Добрич е извършена проверка на криминално проявения Г.Б. (28 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 13,3 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество марихуана. По случая е образувано бързо полицейско производство по чл.354, ал.3, т.1 от НК.

На 12 септември, около 18:00 часа в с. Кранево е извършена проверка на М.Д. (27 г.) от град Пловдив. В хода на проверката са установени 4 броя полиетиленови пликчета със бяло вещество с тегло 3,4 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство по чл.354, ал.3, т.1 от НК.


13.09.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД