.

Автомобилни престъпления днес

На 8 септември, 23:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Г.С. (32 г.) от град Добрич.По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 септември, около 00:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила, цифровата индикация отчита наличието на 2,09 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Ж.П. (29 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 септември, около 17:00 часа в с. Карапелит е спрян за проверка лек автомобил „Пежо”, с поставени немски регистрационни табели, със срок на валидност до март месец 2016 г., като същите са предвидени за употреба в рамките на Р. Германия. В хода на проверката е установено, че водача на автомобила Ю.А. (31 г.) от с. Карапелит е неправоспособна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 септември, около 01:00 часа в с. Безмер, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фиат” с немски регистрационни табели. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,35 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.Ф. (46 г.) от с. Безмер. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 септември, около 05:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от хотелски комплекс на територията на с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал в стаята през незатворена балконска врата. По данни на тъжителя е извършена кражба на преносим компютър, мобилен телефон и лични документи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 септември, около 18:00 часа се тъжи 78-годишна жена от с. Дропла. По данни на тъжителката, е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж представящ се за служители на МВР. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимия полицай заявява на жената, че е необходимо съдействието и за залавянето на извършители на телефонни измами. Малко по-късно жената поставя в короната на дърво сумата от 850 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

11.09.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 3977862469866397753

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item