.

Международна научна конференция с участници от Европа и Северна Америка ще се проведе във Висше училище по мениджмънт

Международна научна конференция с участници от Европа и Северна Америка ще се проведе във Висше училище по мениджмънт
Учени разискват докладват за робономиката и сравняват финландската и българската образователна система

На 3-ти и 4-ти юли Висше училище по мениджмънт (ВУМ) организира XIII МЕЖДУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ СЪВРЕМЕННАТА НАУКА, БИЗНЕСЪТ И ОБРАЗОВАНИЕТО. В рамките на конференцията ще има доклади в три секции: „OБРАЗОВАТЕЛЕН МЕНИДЖМЪНТ И ПРОБЛЕМИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО“, „ИКОНОМИКА, МЕНИДЖМЪНТ И ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ“ и „ТУРИЗЪМ“.
Над 60 представители на университети от България, Канада, Украйна и Румъния се включват в конференцията тази година. От България например, докторанти, доценти и професори от Софийски университет, УНСС, Нов български университет, Югозападен университет, Шуменски университет, Университет по хранителни технологии в Пловдив, Тракийски университет, Икономически университет – Варна и Университета „Проф. д-р Асен Златаров“. Един от подадените доклади в секцията по образование е от Северна Америка – Канада, например е на професор Макензий от Универистета Манитоба, Западна Канада. Интересен доклади ще има от българска страна с теми: „Маркетингови инструменти за създаване на имидж на средното училище“, „Робономиката - принципи, преимущества, предизвикателства и решения“, „Смарт дестинациите“ и др.
За поредна година ще имат доклади и студенти на Висше училище по мениджмънт с теми свързани с използването на новите технологии в туристическата индустрия и задълбочен сравнителен анализ между българска и финландската образователна система, разработен от Росита Колева, Христина Петрова – студенти на ВУМ, заедно с проф. д-р Димитрина Каменова, Висше училище по мениджмънт – завеждащ Департамент за модерни обучителни методи.
Научната конференция ще започне в 10.00 часа, на 3-ти юли в сградата на ВУМ, в гр. Добрич, зала 203 и ще продължи до 4-ти юли по секции.
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

VUM 511366807804917758

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item