Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 07 юни в 14,30 ч. по телефон в РУ Балчик е заявено от Р.Е., на 43 г., от гр. Балчик, че неизвестно лице, за времето от 07,30 ч. до 14,20 ч. на с.д., чрез отключване на заключена врата е проникнало в дома и в ж.к. "Балик" и е извършило кражба на плейстейшън с два джойстика, ръчен часовник марка и мобилен телефон. Образувано е досъдебно производство.

На 07 юни в 16,25 ч. чрез ЕЕН 112 в РУ Балчик е заявено от Г.З., на 31 г. от гр. Балчик, че неизвестно лице, за времето от 07,30 ч. до 16,20 ч. на с.д., чрез взлом на секретен патрон е проникнало в дома му в жк. "Балик", е извършило кражба на златни накити с тегло 11 грама, таблет, мобилен апарат и сумата от 90 лева. Образувано е досъдебно производство.

На 07 юни в 10.30 ч. в Първо РУ Добрич е заявено от П.Т., на 85 г. от гр. Добрич, че по улица ''Христо ботев'' в близост до ''Пощата'' непознат мъж го е въвел в заблуждение, че има да връща пари на сина му и под претекст, че иска П.Т. да му развали няколко банкноти, същия се възползвал и е взел всичките налични пари от протмонето на пострадалия в размер на 600 лева, след което се е оттеглил в неизвестна посока. Образувано е досъдебно производство.

На 07 юни в 17,15 ч. в гр. Балчик по ул. "Дунав", автопатрул на РУ Балчик спират за проверка лек автомобил «БМВ» без поставени регистрационни номера, управляван от И.З., на 66 г. от гр. Балчик, неизвестен на МВР. Образувано е досъдебно производство.

На 07 юни в 09:30 ч., при СПО служители на РУ Ген. Тошево на път за с.Малина спират лек автомобил «Ситроен», с ТХ регистрация, управляван от И.И., на 27 г. от гр. Добрич, известен на МВР, след проверка е установено, че водача управлява в едногодишен срок от наказването му по адм. ред с влязло в сила НП. Образувано незабавно производство.

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич е регистриран един пожар с нанесени материални щети.

08.06.2017 г. ОД НА МВР – ДОБРИЧ