Кражбите днес

На 22 юни, около 10:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в с. Орляк, обл. Добрич. Установено е, че за времето от месец май до 22 юни, чрез отключване на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на хладилник с фризер, микровълнова печка, готварска печка и два броя алуминиеви врати. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

На 22 юни, около 07:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от хотелски комплекс на територията на с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 01:30 часа до 07:00 часа през отворена балконска врата, неизвестен извършител е проникнал в стаята. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 650 лева и 900 евро, два броя флаш памет, три броя мобилни телефони и позлатени златни накити. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 23 юни, около 02:00 часа са получени две съобщения за извършени кражби от хотелски комплекс на територията на к.к. Албена. Установено е, че за времето от 08:00 часа на 22 юни до 23:00 часа на 22 юни, чрез отключване на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в хотелска стая. По данни на тъжителите е извършена кражба на личен паспорт, лаптоп, два броя таблети и тонколона. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 22 юни, около 23:30 часа в град Каварна е извършена проверка на криминално проявения С.Х. (19 г.) от град Каварна. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 2,07 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа С.Х. е задържан в РУ МВР Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 юни, около 11:40 часа по околовръстен път на град Добрич в района на кв. „Балик” е спрян за проверка лек автомобил „Мазда” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат. С полицейска мярка за срок от 2 часа е задържан криминално проявения С.Е. (21 г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

23.06.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД