Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

В бюлетин на ОДМВР Добрич от 27.04.2017 г. е обявена извършена взломна кражба от къща на адрес град Добрич, ул. "Калиакра", на 26 бр. опаковки с облицовачен камък - гранитогрес и кухненски шкаф със закрепена за него микровълнова фурна. Образувано досъдебно производство. След проведени ОИМ от служители на Първо РУ Добрич е установен извършителя на деянието – П.С., на 53 г. от гр. Добрич, известен на МВР, осъждан. Инкриминираните вещи са иззети по надлежния ред. П.С. прави пълни самопризнания по случая.

На 02 май в 12:46 ч. чрез ЕЕН 112 е получено съобщение от И.И., на 46 г., от град Добрич, че е установил крадец в избените помещения на входа на блока, в който живее в централна градска част. Незабавно е изпратен екип на Първо РУ Добрич, които установяват и задържат лицето Н.Й., на 23 г. от гр.Добрич, известен на МВР, осъждан. От проведените ПСД е установено, че няма извършена кражба от избените помещения. Образувано е бързо производство, задържан за 24 часа.


През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич има регистрирани три пожара без загуби.03.05.2017 г. ОД НА МВР – ДОБРИЧ