Dobrich News Добрич новини

Телефонните измами днес

На 12 декември, около 21:00 часа се тъжи 72-годишна жена от град Добрич.

По данни на тъжителката, около 16:00 часа мъж и жена са я въвели в заблуждение, че искат да обменят щатски долари, вследствие на което жената предава сумата от 700 лева на непознатите. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 12 декември, около 10:30 часа в с. Белгун, обл. Добрич е спрян за проверка товарен автомобил „Ивеко” с бургаска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,3 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.Д. (55 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 пожара без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

На 12 декември, около 11:55 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот на територията на град Балчик. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 13:25 часа. Вследствие на пожара са унищожени 50м2 покривна конструкция на къща и моторен трион. Спасени са прилежащите сгради. Причината за възникването на инцидента е неправилно ползване на отоплителен уред.

13.12.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ