Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 13 декември, около 13:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Добрич. Установено е, че чрез отключване на входна врата неизвестен извършител е проникнал в апартамент по ул. „Кирил и Методий”. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 3 500 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 декември, около 16:30 часа се тъжи 65-годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 15:00 часа е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж представящ се за следовател. Чрез въвеждане в заблуждения, мъжа поисква сумата от 1 000 лева за залавяне на извършители на телефонни измами. Малко по-късно жената хвърля през терасата на жилището си исканата сума. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 декември, около 18:10 часа е извършена проверка на магазин за хранителни стоки, находящ се в град Балчик. В хода на проверката в търговския обект са установени 180 къса цигари без акцизен бандерол от марката “Golden gate”. Работа по случая продулжава.

14.12.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ