.

Шофьори без книжки, шофьори ли се водят?!

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на Първо РУ МВР Добрич е задържан криминално проявения Г.С. (19 г.) от град Добрич. В хода на работа е установено, че мъжът е извършител на грабеж на сума пари и мобилен телефон, извършен на 29 октомври т.г. Същият прави пълни самопризнания за деянието. Част от вещите, обект на посегателството, са открити и иззети по надлежния ред. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на извършителя продължава.

На 17 ноември, около 16:00 часа по бул. „Добруджа” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с шуменска регистрация, управляван от криминално проявения Н.И. (31 г.) от с. Лозенец, обл. Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът управлява автомобила в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 октомври, около 13:00 часа в с. Крушари, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от Р.Р. (24 г.) от с. Пчелино, обл. Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът не притежава СУМПС и управлява автомобила в срок на повторност. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич е регистриран един пожар с нанесени материални загуби.

18.11.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

По молба на близките ОД МВР Добрич издирва Йордан Христов Йорданов на 43 години, от град. Добрич.
По данни на близките, Йордан е напуснал дома си на 26 септември 2016 г. и от тогава е в неизвестност.
Йордан е висок около 180-185 см, слабо телосложение, прошарена коса, с кафяви очи.
ОД на МВР Добрич умолява всички, които имат информация къде може да бъде открит, да сигнализират на телефон 112 или в най – близкото полицейско управление.

ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 4288815675221144708

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item