Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 3 октомври, около 07:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се в ж.к. „Добротица” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на врата, неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на мобилен телефон, ръчен часовник, сума пари, лични документи и вещи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 3 октомври, около 23:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се в района на ул.. „Христо Ботев” в град Добрич. Установено е, че през незатворен прозорец неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на дамска чанта с намиращите се в нея сума пари и лични вещи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 3 октомври, около 20:30 часа при съвместни действия на служители на РУ МВР Тервел и служители на ДЛС Тервел е извършена проверка на частен имот находящ се в с. Поп Груево, обл. Добрич. В хода на проверката в двора на имота са установени 10 пространствени кубични метра дървесина от вида „Цер”. Собственика на имота не представя редовни документи за придобиването им. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Тервел.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 7 пожара на сухи треви и отпадъци без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

04.10.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ