Dobrich News Добрич новини

Висше училище по мениджмънт открива новата академична година 2016-2017

Уважаеми дами и господа,

От името на ръководството на Висше училище по мениджмънт (ВУМ) имаме удоволствието да Ви поканим да бъдете част от откриването на новата академична година 2016-2017.

Висше училище по мениджмънт се превърна в разпознаваема образователна институция със студенти новатори, отстояващи мнението си и обучаващи се в уникална международна среда. Тази година ВУМ посреща студенти от над 30 националности. Студентите, които ще се обучават в корпусите на висшето училище във Варна и Добрич са от следните държави: България, Сейшелски острови, Холандия, Гърция, Молдова, Финландия, Монголия, Турция, САЩ, Колумбия, Франция, Ирландия, Испания, Португалия, Казахстан, Узбекистан, Армения, Мозамбик, Танзания, Зимбабве, Австрия, Италия, Румъния, Камерун, Египет, Мароко, Йордания, Беларус, Украйна, Русия, и други. Те ще следват в англоезичните бакалавърски и магистърски програми, позволяващи завършване с българска и британска диплома по: Международен бизнес мениджмънт, Бизнес Администрация, Хотелски мениджмънт, Маркетинг и мениджмънт, Бизнес информационни системи, МВА, Международен туристически мениджмънт. За първи път ВУМ приема студенти в специалности Софтуерни системи и технологии (към „Училище по компютърни науки“ на ВУМ) и Хотелиерство и кулинарни изкуства (към „Институт по кулинарни изкуства“ на ВУМ).

За нас ще бъде чест да ни удостоите с Вашето присъствие!

Отбелязването на откриването ще включва следната програма:
- Отпразнуване на „Европейски ден на езиците“, от 9.30 часа във фоайето на Висше училище по мениджмънт в гр. Добрич /ул. „България“ №3/ се открива интересно събитие – „На различни езици с широко сърце“, една идея, реализирана от ВУМ, ПГТП „Райко Цончев“ и Народно читалище „Йордан Йовков-1870“. В нашето Езиково ателие кметът на град Добрич, господин Йордан Йорданов, ще напише на български език ключовите думи на събитието - „милосърдие“, „любов“, „сърдечност“ и др.

- Официално откриване на академичната година, от 16:00 ч., в Конферентна зала /410а/, в сградата на Висше училище по мениджмънт в гр. Варна, на ул. „Оборище“ № 13а.

- Предварителни опознавателни събития за студентите, от 13.00 часа на 26 септември в сградата на ВУМ, Варна. Сред тях ще бъдат общи снимки, игра „ПокеВУМ“, която има за цел ново-постъпилите студенти да научат местоположенията на забележителностите на гр. Варна чрез снимки, които ще бъдат публикувани в социалните мрежи и др.

- Първа информационна среща на студенти и преподаватели в корпуса на ВУМ в град Добрич – въвеждащи презентации и старт на информационната кампания и лекции, от 10 часа на 27 септември, зала 205. Сред тях ще бъдат общи снимки, игра „ПокеВУМ“, която има за цел ново-постъпилите студенти да научат местоположенията на забележителностите на гр. Добрич чрез снимки, които ще бъдат публикувани в социалните мрежи и др.