Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес в Тервел

На 4 май, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се на територията на с. Карапелит, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 30 април до 4 май т.г. чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на LCD телевизор, преносим компютър, аудио уредба, мобилен телефон и домашно имущество. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 4 май, около 16:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартаменти находящи се във ваканционен комплекс на територията на с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на балконски врати неизвестен извършител е проникнал в два апартамента. Извършена е кражба на 6 броя телевизори. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 4 май, около 18:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се по ул. „Стара планина” в град Тервел. Установено е, ч през незаключен прозорец неизвестен извършител е проникнал в къща. По данни на тъжителя е извършена кражба на мобилен телефон. От проведените оперативно издирвателни мероприятия от служителите на РУ МВР Тервел е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.Д. (25 г.) от град Тервел. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 4 май, около 10:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по околовръстен път на град Шабла между лек автомобил „Опел” и лек автомобил „Сеат”, и двата с добричка регистрация. По първоначална информация причината за възникването на инцидента е завъртане на пътното платно на лек автомобил „Сеат” и удар със задната си част в предната част на движещия се срещу него лек автомобил „Опел”. Вследствие на настъпилото ПТП на място е починал возещия се в лек автомобил „Сеат” К.А. (38 г.) от град Каварна. Водача на лек автомобил „Опел” е с гръдна и коремна травма, а водача на лек автомобил „Сеат” е със черепно мозъчна травма. Тримата участници в ПТП са били със поставени предпазни колани. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Шабла.

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари.

05.05.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ