Dobrich News Добрич новини

Шестнадесетата Модна фиеста Албена

Финалистките от „Биг Брадър” на Шестнадесетата Модна фиеста Албена.

Брадърките стават манекенки с облеклата на Сватбен център София.
Ивайло Колев с тотален хит „Не пипай там”.

С голям интерес се очаква пристигането в Албена на най-секси поп певицата, не случайно всички я наричат „Секси”, Кристина Димитрова и другата участничка от „Биг Брадър”, Катрин Вачева, които ще представят ново общо парче за първи път на Модната фиеста в Албена – „Изолатор”. Музиката е на известният композитор Мартин Биолчев, текст – красавицата в културизма, певица и бивша водеща на фиестата в Албена, Анджи. Ще има и клип, който е по идея на Катрин, с голямата подкрепа на Кристина, последната заснела и участвала в много музикални програми. Двете красавици ще влязат на Модната фиеста не само в ролята на певици, но и ще дефилират с облеклата на най-големия сватбен МОЛ на България – Сватбен център София. Собственикът, Пламен Йорданов, който има повече от 5 000 рокли, обеща че ще дойде, както винаги на фиестата с два буса, специално подготвени рокли за дефилетата.

Друга любима звезда, която ще открие фиестата, е любимецът на всички тийнейджърки Ивайло Колев, който постигна супер триумф на конкурса „Бургас и морето” и спечели голямата награда. Няма да пропусне да изпее и големия си хит „Моя е”, който е записан заедно с Васил Найденов. Гвоздей, първата вечер е промото на песента „Не пипай там”, който за първи път ще бъде представен на откритата сцена на хотел „Каликра”. Ивайло не споменава къде не дава да се пипа, но всички присъстващи на 9 юни, ще разберат.

Това е хубаво на комплекс Албена, че шоутата могат да стават на много открити и закрити сцени. Вариантите след лятото ще се увеличат още повече, с построяването на новия петзвезден хотел, на мястото на стария „Доростор”. Не случайно, от управлението на комплекса, търсят най-подходящото име, така че може и вие да опитате и да се включите в надпреварата. За кръстника, естествено ще има и награда!

Да не забравяме и водещия Искрен Пецов, който с хита си „Бомба е”, даде заявака за хит на лято 2016 година. Именно Искрен написа филмовата музика на най-новия рекламен филм „Албена филм 2016”, за комплекс Албена, с оператор и режисьор Стефан Василев. Филмът за съвсем кратко време постигна рекордните за филм над 100 000 гледания в Ютуб.


Няма да забравяме и за дефилетата през първата вечер. Красивите аполоновци ще покажат мускули, облечени в лятната колекция на модна къща „Ивенти”, с дизайнер Иван Иванов. Вече за 9 година фирмата не променя своето рекламно лице Диан Христов, което е прецедент, защото преди това лица на „Ивенти” са били някои от най-обичаните българи –

Дони, Искрен Пецов, Крум Савов, Калин Вельов, Асен Блатечки и др. Вечерта ще завърши с изпълнение на „Дрим тим продакшън”, с продуцент Димитър Димитров.
Проследете тук: