Dobrich News Добрич новини

С бележка за автогаз жител на Кърджали спечели телефон

Стоки от железария в Перник донесоха телевизор на участник в Лотарията на НАП.

Фискален бон за 9.99 лв. от заредено гориво на газoстанция в Кърджали донесоха късмет на Адрияна Вълчева. Победителката за седмичната награда участва в Лотарията с близо 2 000 бележки, а късмет й донесе фискален бон, регистриран на Цветница. 43-годишната късметлийка получава чисто нов смарт телефон с четириядрен процесор и 2 СИМ-карти.

40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа и други екстри отиват при Михаела Мирчева от Перник. Срещу закупени стоки от железария в града тя спечели петата месечна награда в Лотарията на НАП и Министерство на финансите. 26-годишната победителка участва с 84 касови бележки в Лотарията, а късмет й донесе фискален бон на стойност 22 лв. Според данните на www.kasovbon.bg участниците в Лотарията на НАП и Министерство на финансите са изхарчили близо 8 млн. лв. за Великден. За четири дни потребителите на сайта са регистрирали 650 хил. фискални бона. От началото на Лотарията до момента са регистрирани 26.6 милиона касови бележки на стойност 350 млн. лв. Статистиката сочи още, че средно участниците в играта са въвели по 190 фискални бона.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.