Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес и автомобилна катастрофа

На 23 март, в 22:00 часа, при обход по ул.„Калиакра”, служители на Първо РУ Добрич извършват проверка на съмнително лице - И.Д., на 28 г. от гр.Добрич, намират 1 полиетиленово пликче със суха тревна маса с тегло 0,6 гр., реагиращо на канабис. По случая е образувано бързо досъдебно производство, а лицето е задържано с полицейска мярка за 24 часа.

На 24 март, в 03:00 часа, при обход по ул.„Кл.Охридски”, служители на Първо РУ Добрич извършват проверка на съмнително лице - Д.М., на 26 г. от гр.Добрич, намират 1 полиетиленово пликче с жълтеникаво прахообразно вещество с тегло 0,4 гр., реагиращо на метаамфетамин. По случая е образувано бързо производство, а лицето е задържано с мярка за 24 часа.

На 23 март, по път от с.Карапелит в посока гр.Добрич, преди разклона за с. Смолница, водача на лек автомобил „Опел” с В регистрация - П.К., на 72 г. от гр.Добрич, напуска платното за движение и се блъска челно в крайпътно дърво. Пътното платно е без неравности, сух и прав участък с маркировка и пътни знаци. Водъчът е намерен на пътното платно, отведен от екип на ЦСМП в МБАЛ Добрич, настанен в ОАИЛ, с фрактура на черепа, разкъсно контузна рана на главата, обилно кървене и хематом в мозъка, с опасност за живота. По случая е образувано бързо производство.

На 22 март, в 19:00 часа, след проведени ОИМ във връзка с противодействието на разпространението на акцизни стоки без бандерол, служители на РУ Ген.Тошево при извършване на проверка в магазин за хранителни стоки в с. Снягово, се установи, че продавач – консултанта в магазина държи около 6 литра жълтеникава течност с мирис на алкохол в бутилка от минерална вода, с вместимост 10 л. без акцизен бандерол.

През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич няма регистрирани пожари.

24.03.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ