Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес и трудова злополука

На 29 февруари, в 12:00 часа, чрез ЕЕН 112 в Първо РУ Добрич е получено съобщение, че около 11:55 часа в цех за преработка на наелонови торбички в двора на бивши „Вторични суровини”, при работа с пресовъчна машина е пострадал работника М.К., на 57 г. от Добрич. Същият е настанен в ортопедично отделение към МБАЛ гр.Добрич със счупени 4 пръста на дясна ръка. По случая е образувано бързо производство.

На 01 март, около 00:30ч., от автопатрул на Първо РУ Добрич е получен сигнал за паркиран лек автомобил „Ауди 80”, със СТ регистрационни табели в района на Социални грижи. Установено е, че същият е противозаконно отнет на 23.01.2016г. от територията на Второ РУ гр.Варна. След извършени ПСД – оглед и разпит на ползвателя на автомобила е установено – В.К., на 27 г. от гр.Варна, че от него е извършена кражба на СД плейър. Автомобилът и е предаден и е свален от издирване.

На 29 февруари, в РУ Каварна е получено съобщение от К.К. (33 г.), служител във фирма „Енерго про мрежи” АД за констатирано незаконно присъединяване към електропреносната мрежа в с.Камен бряг. При посещение на местопроизшествието е установено, че в частно жилище в същото село П.А., на 60 г. от гр.София е осъществил неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич има регистрирани един пожар с нанесени материални щети и четири пожара без загуби.

01.03.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ