Горещи Новини / Breaking News

Автокатастрофите днес,кражби

На 17 февруари, около 18:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на пешеходна пътека по бул. „Добруджа” в град Добрич. Установено е, че Х.П. (66 г.) от град Добрич водач на лек автомобил „Опел” не пропуска 40-годишната пешеходка П.И. от град Добрич. Вследствие на настъпилото ПТП пешеходката е настанена в МБАЛ Добрич с фрактура на ребро и комоцио, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 17 февруари, около 19:45 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Карапелит на главен път град Добрич посока град Силистра. Изпратените екипи установяват починал на пътното платно 60-годишния М.Ч. Автомобила предизвикал ПТП е напуснал местопроизшествието посока град Силистра. След проведени оперативно издирвателни мероприятия е установено, че МПС предизвикало ПТП е лек автомобил „Мерцедес” със силистренска регистрация. Установен е водачът на автомобила. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан продължително пребиваващия в Р. България турски гражданин Й.Е. (49 г.). По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 17 февруари, около 14:30 часа е извършена проверка на частен имот находящ се по ул. „Иван Вазов” в град Балчик. В хода на проверката са открити и иззети по надлежния ред суха тревна маса с общо тегло 18 грама. При извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество марихуана. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Д.П. (16 г.) и Г.А. (20 г.), и двамата от град Балчик. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Балчик.

На 2 февруари в РУ МВР Албена се тъжи 42 годишен жител на с. Оброчище, обл. Добрич. По данни на тъжителя на 28 януари неизвестен извършител е извършил кражба на два броя гуми с джанти от автомобилна платформа. На 17 февруари след проведени оперативно издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Б.Б. (23 г.) и М.М. (21 г.), и двамата от с. Оброчище. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Албена.

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари.

18.02.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Няма коментари

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]