Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 11 февруари, около 18:30 часа в района на ул. „Панорамен път” град Балчик е извършена проверка на И.А. (29 г.), М.А. (30 г.) и Р.А. (30 г.), и тримата от град Балчик. В хода на проверката са открити и иззети по надлежния ред полиетиленови пликчета със суха тревна маса около 50 грама, бяло вещество на бучки около 20 грама и кафяво прахообразно вещество около 1 грам. При последвалия полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество канабис, бялото вещество реагира на амфетамин и кафявото вещество реагира на хероин. Тримата мъже са задържани за срок от 24 часа в РУ МВР Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 февруари, около 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от къща находяща се на територията на с. Челопечене, обл. Добрич. Установено е, че чрез демонтаж неизвестен извършител е извършил кражба на три броя външни тела на климатични системи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани един пожар без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

12.02.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ