Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 15 декември, в 10.40 ч., в РУ Каварна е получено съобщение от В.Д. (43 г.) от гр.Каварна, за това че на същата дата от магазин за промишлени стоки, стопанисван от тъжителката неизвестно лице по неустановен начин е отнел дамско протмоне от чантата и, със сумата от 1463 лева в банкноти от различен номинал и лични документи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15 декември, след проведени ОИМ от служители на РУ Генерал Тошево, във връзка с извършена кражба на два телевизора и аудиосистема от частен дом в гр.Ген.Тошево, са установени извършителите на кражбата - Е.А. (25 г.) и И.А. (33 г.) от същия град и О.А. (18 г.) от с.Раковски. Част от вещите са намерени и върнати на собственика.

На 15 декември, около 12.15 ч., е получено съобщение за възникнало ПТП с починало лице в гр.Балчик. Установено е, че водач на мотоциклет „Ямаха” със варненска регистрация, поради неправилно изпреварване на кръстовище и отнемане на предимство се блъска във влекач с прикачена цистерна, с румънска регистрация. В следствие на настъпилото ПТП е починал водача на мотоциклета И.С., на 34 г., от гр.Пловдив. От румънския водач на 28 г. е взета кръв за химичен анализ. По случая е образувано досъдебно производство.


През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 4 пожара с нанесени материални щети.




16.12.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ