Dobrich News Добрич новини

Жертви на пожар

На 11 ноември се тъжи 74 годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 10:00 часа е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж представящ се за лекар. Чрез въвеждане в заблуждение мнимия доктор заявява на възрастната жена, че синът й е пострадал при токов удар и за лечението му е необходима сума пари. Малко по-късно по ул. „Вардар” в град Добрич жената предава сумата от 3 350 лева на непознат мъж. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 11 ноември, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена кражба по ул. „Ал. Батенберг” в град Добрич. Установено е, че за времето от 01:00 часа до 09:00 на 11 ноември, чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация. По данни на тъжителя е извършена кражба на мъжки портфейл с намиращите се в него сума пари, лични документи и документи на МПС. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ са регистрирани два пожара с материални загуби.

На 11 ноември, около 06:10 часа е получено съобщение за пожар в къща на територията на с. Ловчанци, обл. Добрич. Изпратените екипи на място потушават огъня в 10:40 часа. Вследствие на пожара на място загиват 82-годишен мъж и 76 –годишна жена. Унищожена е 120 м2 покривна конструкция и покъщнина. Причината за възникването на инцидента е неправилно боравене с отоплителен уред – печка на твърдо гориво. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

12.11.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ