Dobrich News Добрич новини

Несъобразена скорост довела до катастрофа по пътя за Генерал Тошево

На 06 октомври, около 18:40 часа, в ОД МВР Добрич е получено съобщение от Д.И. (64 г.), за извършена кражба от лек автомобил „Фолксваген Пасат”, паркиран пред дома му в с. Пчеларово, общ. Генерал Тошево. Установено е, че за времето от 07:00 часа до 18:30 часа на същата дата, неизвестен извършител по неустановен начин е проникнал в МПС и е извършил кражба на сумата от 400 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 07 октомври, около 03:10 часа, в РУ 01 Добрич е получено съобщение от С.Й. (32 г.), за извършена кражба от магазин за хранителни стоки по ул. „Георги Бенковски” в гр. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител чрез счупване на стъклопакет на входната врата е проникнал в магазина и е извършил кражба на 3 стека с цигари, 2 бутилки алкохол и сумата от 20 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ 01 Добрич.

На 06 октомври, около 18:27 часа, в ОД МВР Добрич е получено съобщение за настъпило ПТП по пътя между гр. Добрич и гр. Генерал Тошево, в землището на с. Царевец. Установено е, че 22 - годишен водач на лек автомобил „Митцубиши Колт” с добричка регистрация, поради движение с висока скорост губи контрол над управлението на автомобила, в резултат на което МПС се преобръща в крайпътна нива. При ПТП са пострадали водачът Д.Д. (от гр. Генерал Тошево) и пътничката Н.Г. (21 г., от гр. Пловдив), които са настанени в МБАЛ - гр. Добрич с фрактури и натъртвания по тялото, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ 02 Добрич.

На територията на ОД МВР Добрич е регистриран 1 пожар с материални щети.

07.10.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ