Dobrich News Добрич новини

Кражби и алкохол по пътищата

На 24 август, около 09:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от общинска сграда находяща се на територията на с. Паскалево, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 21 август до 24 август чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в обекта. Извършена е кражба на заваръчен апарат, проточен бойлер и 6 броя смесителни батерии. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 24 август, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена кражба в района на в.з. „Изгрев” в град Балчик. Установено е, че чрез взлом, неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. По данни а тъжителя е извършена краба на мъжка чантичка с намиращите се в нея лични документи и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 24 август, около 00:30 часа по ул. Приморска в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Шкода” с румънска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол е констатирано наличието на 1,60 промила алкохол в кръвта на румънския гражданин К.Д. (51 г.). По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ са регистрирани три пожара на сухи треви и отпадъци, без материални загуби.

25.08.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ