Dobrich News Добрич новини

Windows 10

Windows 10 е факт, излезе официално на пазара и бихте могли да опитате да се ъпгрейднете за сега безплатно от старите си вече Windows 7 и Windows 8.1 или да си закупите лицензирана версия директно от магазините, в случай че сте с по-стари версии като Windows Vista и Windows XP. Да припомним на читателите ни, че Windows XP не се подържа официално от месец Април 2014 от което следва, че няма да имате актуализации за Windows XP и сигурноста ви е под въпрос.

Windows 10
Вземете най-добрия Windows досега

Windows 10 е познат и лесен за използване. Той включва подобрено меню „Старт“ и е проектиран бързо да стартира и да възобновява работата си. Освен това е снабден с множество иновации, включително напълно новия браузър Microsoft Edge. Личните ви файлове и инсталираните приложения ще се запазят. Предвидили сме надстройката да се инсталира лесно и да е съвместима с хардуера и софтуера, който вече използвате.

Не пропускайте това безплатно предложение, защото то няма да продължи вечно. 1 Резервирайте си надстройка сега. Следвайте стъпките по-долу, за да започнете.

„Надстройвате от Windows 7 или Windows 8? Windows 10 ще ви хареса!“

CNN