Dobrich News Добрич новини

Резултати от благотворителния турнир по футбол на МВР

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ 2015 – Футболен турнир:

Синдикална Федерация на служителите в МВР Варна, със съорганизатори Военно-морско училище „Никола Й. Вапцаров”, Синдикат на служителите в Затворите в България, Сдружение на жените военнослужещи и Община Варна Ви канят да уважите с присъствие ежегодния благотворителен футболен турнир на малки вратички под надслов:

„С обич за децата в памет на Бащите Герои”

Традиционният благотворителен футболен турнир на малки вратички, който ще се състои на 13 и 14 юни (събота и неделя), на общинските игрища в двора на Техническия Университет – Варна ще бъде финалната инициатива от тазгодишната кампания.

На 13 юни 2015 година за шести пореден път деца, представители на футболните школи на ПФК „Спартак”, на носителя на купата на България ПФК „Черно Море”, „Юнак” Варна, ДФК "Делфините", ОФК - Варна ще участват благотворително в подкрепа на футболния турнир. Те ще изиграят демонстративни футболни срещи, които ще започнат в 08:20 часа.

Същинското откриване на Шестия благотворителен футболен турнир на малки вратички е насрочено за 09:00 часа, като за поредна година ще бъде извършен водосвет от страна на служители на Варненската и Великопреславска митрополия.

Участие тази година са заявили общо 26 отбора, които бяха разпределени в шест групи – четири от тях имат по четирима участника, а две – са с пет. Всички срещи ще се играят в 2 полувремена по 15 минути с почивка от 5 минути между тях.

Продължават първите два отбора от всяка група, както и двата отбора от Първа и Шеста група, класирали се на трето място (заради по-големият брой участници в двете групи). В следваща фаза ще продължат и два от отборите, класирани на трето място, в останалите четири групи, като това ще бъдат тези с най-добри показатели. Тези отбори продължават в елиминационната фаза като сформират осминафиналите.

Победителите отиват на четвъртфинали и така до финала.

Съставът на групите:

Първа група: Левски (Аксаково), СПС (СПООР), ВВМУ I-ви отбор, ВВМУ III-ти отбор, Агрополихим

Втора: ВВМУ II-ри отбор, Касиаутомейшън, ОДМВР I-ви отбор, Кметство "Приморски"

Трета: ЗЖУ-Транспортна полиция, Елдоминвест, ФК Разделна, ВиК

Четвърта: ОДМВР II-ри отбор, Организатори, Любимец 13, Военна полиция

Пета: II РПУ, Гранична полиция, Варненска Адвокатска колегия, МУ

Шеста: Община Варна, Газтрейд, Габровски, Топрентакар, Затвора Варна

Зоналният Съвет на БФС - Варна ще подкрепи инициативата, като за пореден път ще осигури безвъзмездно футболни съдии. Военноморска болница ще обезпечи медицинското обслужване за втора поредна година.