Dobrich News Добрич новини

Кражба и пожари

На 15 юни, около 08:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от строителна площадка, находяща се в района на рибарско селище в град Шабла. Установено е, че за времето от 18:00 часа на 12 юни до 07:30 часа на 15 юни е извършена кражба на 11 броя метални тръби с дължина по 2,50 метра всяка. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Шабла.

На територията на ОД на МВР са регистрирани два пожара с нанесени материални щети.

На 15 юни, около 16:50 часа е получено съобщение за пожар в бунгало и фургон на територията на с. Славеево, обл. Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 19:20 часа. Вследствие на пожара са унищожени мебели, черна и бяла техника и две спомагателни постройки. Причината за възникването на инцидента са природни явления – гръмотевица.

На 16 юни, около 03:50 часа е получено съобщение за пожар по ул. „П.Д. Петков” в град Генерал Тошево. На място е установено, че горят две МПС „Ауди” с добричка регистрация и „Джип” със старозагорска регистрация. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 04:55 часа. Вследствие на пожара лек автомобил „Ауди” е с изгоряла частично предна броня, лек автомобил „Джип” е с изгорял двигателен отсек, арматурно табло, обгорели преден капак и предни калници. Причините за възникването на инцидента са в процес на изясняване.

16.06.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ