Dobrich News Добрич новини

Катастрофа в село Жегларци

На 11 юни, около 09:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил, паркиран в района на кв. „Балик” в град Балчик. Установено е, че за времето от 10:00 часа на 10 юни до 09:20 часа на 11 юни, чрез срязване неизвестен извършител е извършил кражба на катализатор от лек автомобил „Ситроен” с добричка регистрация. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 11 юни, около 19:45 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Жегларци, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост губи контрол над МПС и се блъска в електрически стълб. Водача на МПС Б.М. (42 г.) и 37-годишната Е.М., са транспортирани до МБАЛ Добрич за лечение, без опасност за живота. Взети са кръвни проби за употреба на алкохол по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

На територията на ОД на МВР е регистрирани един пожар без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

На 11 юни, около 19:00 часа е получено съобщение за пожар в апартамент, находящ се в кв. „Балик” в град Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 20:10 часа. Вследствие на пожара са унищожение мебели, бяла и черна техника, ПВЦ дограма, опушени са 50м2 стени. Причината за възникването на инцидента е късо съединение в електрически уред.

12.06.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ